TERMÉKEINK

 

 

 

Adóoptimalizálás

TBSZ

Ügyfeleinknek lehetősége van Tartós Befektetési SZámlát (TBSZ) nyitni társaságunknál, amely kedvező brókerdíjak és díjmentes számlavezetés mellett lehetőséget nyújt az adóterhek csökkentésére. 5 év eltelte után a megtermelt profit teljesen adómentesen vehető fel.


NYESZ

Cégünk ügyfeleinek módjában áll Nyugdíj-előtakarékossági számlát (NYESZ-R) vezetni. Hosszú távú befektetéseknél előnyös igénybe venni ezt a szolgáltatást, melynek keretében visszaigényelheti személyi jövedelemadója egy részét, és nyeresége is adómentes.


Aktív / Tőkeáttételes

tLong - Értékpapírok napon túli tőkeáttételes longolása

Termékünkkel, a tLong-gal lehetősége nyílik napon túli tőkeáttételes pozíciók nyitására long, azaz vételi irányban, melynek keretében nagyobb pozíciót nyithat, mint amit a tőkéje megenged.


tShort - Értékpapírok napon túli tőkeáttételes shortolása

A tShort-tal lehetősége nyílik tőkéjénél nagyobb pozíciót nyitni short, azaz eladási irányban. Fedezetét cégünk biztosítja értékpapír-kölcsönzési szerződés keretein belül.


TDT

Használja ki a napon belüli áringadozásokat és kössön napon belül - akár 5x-ös tőkeáttétellel!


Konzervatív / Hagyományos

Állampapír

Kockázatmentes befektetés, melyet nálunk fedezetként is használhat tőkeáttételes ügyleteihez.


Részvény - BÉT

A részvény tulajdonjogot megtestesítő értékpapír. A Budapesti Értéktőzsde forgalmának legnagyobb részét a részvénykereskedelem teszi ki. Profitáljon Ön is a hazai vállalatok gazdasági teljesítményének növekedésén!


Részvény - Külföld

A magyar blue chipeken túl is van élet! A Random Capital-nál kereskedhető amerikai és európai részvények folyamatosan bővülő választékában Ön is megtalálhatja az önnek megfelelő nyerő befektetést!


ETF

Az ETF-ek tőzsdén kereskedett passzív befektetési alapok. A vele járó díjak alacsonyabbak az aktívan kezelt befektetési alapoknál, de hasonló módon egy diverzifikált portfolió megvásárlására nyújtanak lehetőséget.


Befektetési jegy

Befektetési jegyek használatával könnyedén vásárolhat meg egy már hatékonyan diverzifikált portfoliót, csökkentve ezzel a vállalt kockázat mértékét.


Határidős kereskedés

A határidős termékek közül a BUX decemberi lejáratú határidős terméke vált a BÉT legnagyobb forgalmú határidős termékévé. Segítségével a BUX index értékének változásán profitálhat, a Random Capital-nál különösen kedvező jutalék mellett.