TDT

TDT

Miért a TDT?
 
A Technikai DayTrade termékünk lehetőséget kínál magyar részvények tőkeáttételes (a rendelkezésre álló tőkénknél nagyobb értékben való) kereskedelmére napon belül. Aktív kereskedők számára rendkívül előnyös termék ez, hiszen a napon belül realizálható nyereség akár hétszerese is lehet a termék használata nélkül elért nyereségnek.
 
Mire jó a TDT?
 
A napon belüli értékpapír kereskedelem hozamai és kockázatai viszonylag korlátozottak, mivel a részvények csak egy bizonyos limiten belül mozoghatnak egy napon belül fel és le. A TDT használatával ezek a hozamok akár 5-ször nagyobbak lehetnek! Vételi/long vagy eladási/short pozíciók felvételét egyaránt lehetővé teszi a termék.
 
 
Amit fontos tudni:
 
A fedezetként használható értékpapírok körét és a fedezeti értékeket Társaságunk kondíciós listája tartalmazza a „PROMPT PIACI FEDEZETI ÉRTÉKEK” bekezdés alatt.
Minden kereskedési napon, az aktuális piaci körülményeket mérlegelve kerül meghatározásra, hogy mely értékpapírokra és mekkora tőkeáttétellel lehet TDT megbízást megadni. Az aktuális lista megtalálható a Netboon kereskedési rendszerben a „Kereskedés”/ „Kondíciók” menüpont alatt.
Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy a Technikai DayTrade ügyletek magas kockázatúak. Kérjük, olvassa el és ismerje meg a Kockázatfeltáró nyilatkozatot.
A napon belüli nyitott pozíciókat az ügyfél köteles a szabad szakasz zárását megelőző 10. percig lezárni. Amennyiben valamely okból eredően az Ügyfél ezt nem teljesíti, az Ügyfél megbízza a Társaságot azzal, hogy a Társaság saját belátása szerint az utolsó 10 percen belül bármikor, az aktuális árfolyamok értékének megítélésétől függetlenül, automatikusan zárja azt. Lásd részletesen: az Ügyfélszámla, értékpapírszámla vezetéséről és az ezekhez kapcsolódó egyéb szolgáltatásokról szóló szerződés 3-as pontjában.

A TDT-vel kapcsolatos terméktájékoztatót itt találja.

Költségei/díjai  
TDT megbízások teljesítésének díja

0,1% min: 199 Ft