2019-11-18

BUX technikai elemzés

ÓRÁS

Bírta a nyomást a 43000 pontos lélektani támasz a BUX árfolyamánál, nem került letörésre ez a mankó, pénteken sikerül a csökkenő háromszögből felfelé kijönni és egyúttal visszatérni az 50-es mozgóátlag fölé. Ez egyelőre pozitív, 43000 fölött próbálhat tovább erőt gyűjteni az árfolyam. Amíg nem kerül sor letörésre, addig reális forgatókönyv maradhat az oldalazás utáni további erősödés. Ezzel szemben 43000 letörése mutatna további korrekció felé.

Támasz: 43000; 42250 (MA 200)
Ellenállás: 43500; 43750

BUX

NAPI

Nem tud érdemben korrigálni a hazai index, maradt karnyújtásnyira mindenkori csúcsától az árfolyam, egyelőre nem látszik egyértelmű jele a lefelé fordulásnak. Ahogy az órás grafikonon, itt is 43000 az elsődleges támasz rövidtávon, letörésével jöhetne korrekció mélyebbre. A technikai kép komolyabban csak a korábbi sávba visszatérve sérülne, ettől egyelőre messze vagyunk. Ha marad a bullish hangulat az elmúlt napok oldalazó korrigálása után is, akkor megmarad a lehetőség az új mindenkori csúcsra érkezésre.

Támasz: 43000; 42000

Ellenállás: 43570-43750

BUX

Tájékoztatás

A fenti cikk sem önállóan, sem egyes részleteiben nem tekinthető pénzügyi eszköz megvásárlására, jegyzésére, eladására, kölcsönzésére, vagy tartására vonatkozó befektetési tanácsadásnak, illetve szerződéskötésre, vagy kötelezettségvállalásra történő rábírásnak, ajánlanak, vagy ajánlati felhívásnak. A cikknek nem célja befektetési döntéshozatali szándék megalapozása, kialakítása, illetve a befektetési döntéshozatal.

A publikációban szereplő információk csak tájékoztató jellegűek, amelyektől a jövőben ténylegesen bekövetkező események lényeges mértékben eltérhetnek. A múltbeli teljesítményből nem lehetséges a jövőbeni hozamra, illetve teljesítményre vonatkozó megbízható következtetéseket levonni. A dokumentumban szereplő adatok és információk felhasználása az Ön felelősségére történik, a Random Capital Zrt. azok felhasználásából keletkező esetleges károkért nem vállal felelősséget.

A dokumentumban megjelenő vélemények előzetes értesítés nélküli megváltoztatásának jogát fenntartjuk.

A Random Capital Zrt. nem garantálja a dokumentumban található információk pontosságát, hitelességét és teljességét, ugyanis a dokumentumban található előrejelzések a dokumentum elkészítésében közreműködő személyek – tudományos módszerek alapján kialakított - személyes megítélésén alapulnak, továbbá a cikk alapjául szolgáló adatok, információk különböző forrásból származnak, s azok frissítése nem tartozik a Random Capital Zrt. feladatkörei közé.

A cikkben szereplő pénzügyi eszközök nem feltétlenül felelnek meg egyes befektetők befektetési céljainak, pénzügyi lehetőségeinek, illetve kockázattűrő-képességének. A jelen dokumentumban foglalt tájékoztató információk nem helyettesítik a pénzügyi eszközökhöz kapcsolódó, kibocsátó(k) által kiadott hivatalos tájékoztatókat, kezelési szabályzatokat, hirdetményeket, ill. a befektetési ügyleteket bemutató ismertetőket, ezért a megalapozott befektetési döntés meghozatalához kiemelten fontos ezek áttanulmányozása, értelmezése. Hangsúlyozandó, hogy mielőtt bármilyen befektetési instrumentumban pozíciót vállal, feltétlenül győződjön meg, hogy megértette-e a piac működését és kockázatát, s az teljes mértékben megfelel saját befektetési céljainak és elvárásainak, kockázatvállaló képességének, ügyleti, ill. pénzügyi eszközökre vonatkozó ismereteinek.

Az elemzéseket készítő szakemberek díjazása semmilyen formában, sem közvetlenül, sem közvetetten nem függ az elemzésben szereplő előrejelzéstől, állásponttól. A fenti publikáció nem a befektetéssel kapcsolatos kutatás függetlenségének előmozdítását célzó jogi követelményeknek megfelelően készült, és nem érinti a befektetéssel kapcsolatos kutatás terjesztését megelőző kereskedésre vonatkozó tiltás.