2019-07-18

BUX technikai elemzés

ÓRÁS

Szépen az 50-es és 200-as mozgóátlagok fölött tudott maradni a BUX árfolyama az órás grafikonon, nem fordult ismét fontos támaszszintjei felé. Az elmúlt napokban kiharcolt emelkedés így újra a 41200 pontos ellenálláshoz emelte, ami kétszer már lefelé fordította korábban az indexet. Rövidtávon ez egyértelmű ellenállás, átlépésével lehetne tovább kapaszkodni a lokális csúcs irányába. A rövidtávú grafikonban benne van ez a lehetőség, érdemes figyelni az elkövetkező napokban az ellenállásra. Negatív irányba az említett mozgóáltagok alatt fordulna a rövidtávú technikai kép, amivel 40000 irányába jöhetne gyengülés.

Támasz: 40660 (MA 200); 40000

Ellenállás: 41200; 41700

BUX

NAPI

Az 50 napos mozgóátlagtól próbál távolodni a hazai index, ezzel együtt kifelé törekszik a szimmetrikus háromszögből. Túl nagy momentum nem tudott kialakulni, de ha a 41200-41300-as szintet sikerülne megugrani, akkor megerősítést kapna a háromszögből való kitörés, ami már izmosabb bullish jelzést eredményezne. Ha erre nem kerül sor, akkor maradna az alapvetően sávozással jellemzett kereskedés érdemi irány nélkül.

Támasz: 40600 (MA 50); 40000

Ellenállás: 40200-40300

BUX

Tájékoztatás

A fenti cikk sem önállóan, sem egyes részleteiben nem tekinthető pénzügyi eszköz megvásárlására, jegyzésére, eladására, kölcsönzésére, vagy tartására vonatkozó befektetési tanácsadásnak, illetve szerződéskötésre, vagy kötelezettségvállalásra történő rábírásnak, ajánlanak, vagy ajánlati felhívásnak. A cikknek nem célja befektetési döntéshozatali szándék megalapozása, kialakítása, illetve a befektetési döntéshozatal.

A publikációban szereplő információk csak tájékoztató jellegűek, amelyektől a jövőben ténylegesen bekövetkező események lényeges mértékben eltérhetnek. A múltbeli teljesítményből nem lehetséges a jövőbeni hozamra, illetve teljesítményre vonatkozó megbízható következtetéseket levonni. A dokumentumban szereplő adatok és információk felhasználása az Ön felelősségére történik, a Random Capital Zrt. azok felhasználásából keletkező esetleges károkért nem vállal felelősséget.

A dokumentumban megjelenő vélemények előzetes értesítés nélküli megváltoztatásának jogát fenntartjuk.

A Random Capital Zrt. nem garantálja a dokumentumban található információk pontosságát, hitelességét és teljességét, ugyanis a dokumentumban található előrejelzések a dokumentum elkészítésében közreműködő személyek – tudományos módszerek alapján kialakított - személyes megítélésén alapulnak, továbbá a cikk alapjául szolgáló adatok, információk különböző forrásból származnak, s azok frissítése nem tartozik a Random Capital Zrt. feladatkörei közé.

A cikkben szereplő pénzügyi eszközök nem feltétlenül felelnek meg egyes befektetők befektetési céljainak, pénzügyi lehetőségeinek, illetve kockázattűrő-képességének. A jelen dokumentumban foglalt tájékoztató információk nem helyettesítik a pénzügyi eszközökhöz kapcsolódó, kibocsátó(k) által kiadott hivatalos tájékoztatókat, kezelési szabályzatokat, hirdetményeket, ill. a befektetési ügyleteket bemutató ismertetőket, ezért a megalapozott befektetési döntés meghozatalához kiemelten fontos ezek áttanulmányozása, értelmezése. Hangsúlyozandó, hogy mielőtt bármilyen befektetési instrumentumban pozíciót vállal, feltétlenül győződjön meg, hogy megértette-e a piac működését és kockázatát, s az teljes mértékben megfelel saját befektetési céljainak és elvárásainak, kockázatvállaló képességének, ügyleti, ill. pénzügyi eszközökre vonatkozó ismereteinek.

Az elemzéseket készítő szakemberek díjazása semmilyen formában, sem közvetlenül, sem közvetetten nem függ az elemzésben szereplő előrejelzéstől, állásponttól. A fenti publikáció nem a befektetéssel kapcsolatos kutatás függetlenségének előmozdítását célzó jogi követelményeknek megfelelően készült, és nem érinti a befektetéssel kapcsolatos kutatás terjesztését megelőző kereskedésre vonatkozó tiltás.