Bankkártyás egyenlegfeltöltés

Ügyfeleinknek lehetőségük van bankkártyával történő számlafeltöltésre a Netboon kereskedési rendszeren keresztül. A bankkártyával feltöltött összeg azonnal megjelenik a jogi pénzegyenlegben, így T+2 napos elszámolású ügyletek fedezeteként azonnal felhasználható. Bankkártyájával kényelmesen és gyorsan tölthet fel pénzt számlájára, a megbízásokat pedig akár azonnal megadhatja a feltöltött összeg terhére.

Társaságunknál az alábbi kártya típusokkal fizethet be:

  • Visa (dombornyomott)
  • MasterCard (dombornyomott)
  • Electron (nem dombornyomott), kibocsátótól függően ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben az Ön kártyáját kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, Ön természetesen fizethet internetes áruházunkban Electron kártyájával. Pontos információért kérjük, forduljon a kártyáját kibocsátó bankhoz.
  • Maestro (nem dombornyomott) Kizárólag az OTP Bank Rt. által kibocsátott, 675761 kezdőszámú kártyák. Amennyiben az Ön kártyáján szereplő kártyaszám csak 10 jegyből áll, a 675761 számsort legyen szíves először beírni, és ezt követően a kártyáján szereplő 10 jegyű számot.

T+1 napos elszámolású határidős ügyletekhez, valamit az egyéb T napos elszámolású szolgáltatásokhoz (pl. valós idejű adatszolgáltatás, SMS visszaigazolás és biztonsági SMS jelszó) a feltöltött összeg fedezetként nem használható, annak fizikai jóváírását megelőzően.

Amennyiben TBSZ számlájára szeretne bankkártyával pénzt feltölteni, válassza normál számláját, majd ügyfélszolgálatunkon két nap múlva kérje az ingyenes átvezetést a T+2-es elszámolásra tekintettel.

A bankkártyás pénzfeltöltés banki költsége a feltöltést követően levonásra kerül számlájáról.

Az OTP kártyás fizetésről itt, a Maestro kártyás fizetésről itt olvashat bővebben.

cards

Személyes üzletkötő szolgáltatás

Personal Broker Assistant szolgáltatásunk a legjobb hazai díjak mellett garantálja Önnek a személyes kapcsolattartás és az egyéni üzletkötés biztonságát.

1

KÖZVETLEN

személyes kapcsolattartás

2

MAGASAN KÉPZETT

szakemberek, köztük az "Év határidős üzletkötője 2010" díj

3

TÖBB, MINT KÉT ÉVTIZEDES

szakmai múlt

4

Ügyféligények

alapos ismerete

5

Folyamatos ügyféltájékoztatás:

elemzések, reggeli piaci hírek

BUDAPESTI ÉRTÉKTŐZSDÉN ADOTT AJÁNLATOK

Napon belüli üzletkötés: 0,2-0,25% (min. 199 Ft/tranzakció)
Napon Túli üzletkötés: 0,3-0,35% (min. 199 Ft/tranzakció)

Nemzetközi instrumentumokra vonatkozó ügyletek

Napon belüli üzletkötés: 0,5% (min. 30 (EUR vagy USD)/tranzakció)
Napon Túli üzletkötés: 0,5% (min. 30 (EUR vagy USD)/tranzakció)

Ismerje meg kollégáink szakmai múltját és kérjen tanácsot, akár azonnal!

 

ÉDER TAMÁS

E-MAIL: tamas.eder@randomcapital.hu

TEL.: 06-1-501-3367

 

2003 óta foglalkozik értékpapírokkal, értékpapír-kereskedelemmel.  Több mint 15 éves tapasztalattal a háta mögött áll ügyfeleink rendelkezésére a prompt és határidős tőzsdei ügyletek megkötésében.

 

Personal Broker Assistant szolgáltatásunk további részleteiről személyes tanácsadóink készséggel adnak felvilágosítást telefonon, vagy e-mailben is.