Tájékoztatás adategyeztetésről


2019.09.11.

A pénzmosás és terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017. évi LIII. törvény (Pmt.) alapján a Random Capital Zrt.-nek ügyfelei vonatkozásban ismételt adategyeztetést kell lefolytatnia, ezzel kapcsolatos korábbi tájékoztatásunkat itt olvashatja, illetőleg az honlapunkon is elérhető.


Az ismételt adategyeztetés sikeres elvégzésének megtörténtét a Netboon kereskedési rendszerbe belépve ellenőrizheti. Amennyiben a felső menüsor alatt figyelmeztető üzenet emlékeztet az adategyeztetési kötelezettségre, az ügyfél-átvilágítási intézkedéseket az Ön esetében nem tudtuk maradéktalanul elvégezni. Ebben az esetben a további teendőkről honlapunkon az info/adategyeztetés menüpontban tájékozódhat. Amennyiben figyelmeztető üzenetet nem jelenik meg, az adategyeztetést az Ön esetében sikeresen elvégeztük.

Felhívjuk figyelmét, hogy Társaságunk 2019. október 31-ét követően köteles az ügyleti megbízás teljesítését megtagadni, mindaddig, amíg  a Pmt.-ben előírt nyilatkozatok és okmánymásolatok nem állnak teljeskörűen rendelkezésre.

Tájékoztatás adategyeztetésről