Tájékoztatás


2021.09.06.

Tájékoztatás a Társaság vezető állású személyét illetően történt változásokról

A Random Capital Zrt. tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy az Erste Befektetési Zrt. (székhely: 1138 Budapest, Népfürdő utca 24-26. 8. em, cégjegyzékszám: 01-10-041373) mint a Társaság egyedüli részvényese, 2021. szeptember 1. napjával az alábbi határozatokat hozta meg:

Madácsi Zsoltot a Társaság vezérigazgatóját és Szántóné Vukics Ildikót a Társaság ügyvezetőjét visszahívta tisztségéből, és a Társaság ügyvezetőjévé és vezérigazgatójává Ráner Gézát választotta.  Madácsi Zsolt ügyvezetői tisztségét és Igazgatósági tagságát megtartotta.

Horváth Zsoltot, dr. Huzella Katalint és Szántóné Vukics Ildikót a Társaság Igazgatóságának tagjait visszahívta tisztségükből, és Ráner Gézát, valamint Geiszbühl Mihály Istvánt a Társaság Igazgatóságának tagjává választotta.

Dr. Varga Gusztáv Lászlót, Pintér Tibort, Szalai Gábor Christophe Imrét és Dr. Demeter Gellért Zsoltot a Társaság Felügyelőbizottságának tagjait visszahívta tisztségükből és Dencs Zoltánt, Czeti Tamást, valamint Cselovszki Róbertet a Társaság Felügyelőbizottságának tagjává választotta.

Tájékoztatás