IPO

Az IPO mozaikszó az angol Initial Public Offering kifejezés rövidítése, amely nyilvános részvénykibocsátást, tőzsdei bevezetést jelent. Ennek keretében az adott vállalat elsődleges forgalomban értékesíti frissen kibocsátott részvényeit. Folyamatosan frissülő IPO táblázatunk célja, hogy nyomon követhetővé váljanak az amerikai, a nagyobb európai, illetve a magyar piacokon megvalósuló IPO-k.

Vállalat neve Iparág Ticker Tőzsde Célzott ársáv Max kibocsátott részvény (db) Kibocsátott mennyiség IPO várható dátuma
Biovie INC. Egészségügy BIVI NASDAQ 11,88 $ 1 262 626 17 249 997 $ 2019-08-13
Crossfirst Bankshares, INC. Pénzügyi - banki szolgáltatás CFB NASDAQ 15 – 17 $ 7 111 589 139 031 559 $ 2019-08-15

Tájékoztatás

A fenti tájékoztatás sem önállóan, sem egyes részleteiben nem tekinthető pénzügyi eszköz megvásárlására, jegyzésére, eladására, kölcsönzésére, vagy tartására vonatkozó befektetési tanácsadásnak, illetve szerződéskötésre, vagy kötelezettségvállalásra történő rábírásnak, ajánlatnak, vagy ajánlati felhívásnak. Az oldalnak nem célja befektetési döntéshozatali szándék megalapozása, kialakítása, illetve a befektetési döntéshozatal.

A fenti információk csak tájékoztató jellegűek, amelyektől a jövőben ténylegesen bekövetkező események lényeges mértékben eltérhetnek. A múltbeli teljesítményből nem lehetséges a jövőbeni hozamra, illetve teljesítményre vonatkozó megbízható következtetéseket levonni. A fenti információk felhasználása az Ön felelősségére történik, a Random Capital Zrt. azok felhasználásából keletkező esetleges károkért nem vállal felelősséget.

Az oldalon megjelenő adatok, vélemények előzetes értesítés nélküli megváltoztatásának jogát fenntartjuk.

A Random Capital Zrt. nem garantálja az oldalon található információk pontosságát, hitelességét és teljességét, ugyanis a cikk alapjául szolgáló adatok, információk különböző forrásból származnak, s azok frissítése nem tartozik a Random Capital Zrt. feladatkörei közé.

Az oldalon szereplő pénzügyi eszközök nem feltétlenül felelnek meg egyes befektetők befektetési céljainak, pénzügyi lehetőségeinek, illetve kockázattűrő-képességének. Az oldalon található tájékoztató információk nem helyettesítik a pénzügyi eszközökhöz kapcsolódó, kibocsátó(k) által kiadott hivatalos tájékoztatókat, kezelési szabályzatokat, hirdetményeket, ill. a befektetési ügyleteket bemutató ismertetőket, ezért a megalapozott befektetési döntés meghozatalához kiemelten fontos ezek áttanulmányozása, értelmezése. Hangsúlyozandó, hogy mielőtt bármilyen befektetési instrumentumban pozíciót vállal, feltétlenül győződjön meg, hogy megértette-e a piac működését és kockázatát, s az teljes mértékben megfelel saját befektetési céljainak és elvárásainak, kockázatvállaló képességének, ügyleti, ill. pénzügyi eszközökre vonatkozó ismereteinek.

Az oldalt készítő szakemberek díjazása semmilyen formában, sem közvetlenül, sem közvetetten nem függ az oldal témájától és tartalmától. A fenti publikáció marketingközleménynek minősül, nem a befektetéssel kapcsolatos kutatás függetlenségének előmozdítását célzó jogi követelményeknek megfelelően készült, és nem érinti a befektetéssel kapcsolatos kutatás terjesztését megelőző kereskedésre vonatkozó tiltás.