Tisztelt Ügyfeleink, Partnereink

2018 december 31-vel lemondott Virág Ferenc a Random Capital elnök-vezérigazgatója. Virág Ferenc eddig több mint 20 évet töltött a tőkepiacon és 10 éve vezeti, vezette sikerre a Random Capitalt.

A Randomnál töltött évek alatt sikeres az online brokerage területén meghatározó céget épített, amit nemcsak a BÉT – Legek hivatalos elismerése „BÉT 2017 – az év hazairészvény-kereskedési platformja” cím, hanem az Ügyfelek, a nagy betűs ÜGYFELEK is elismertek az évek során.

Tulajdonosként továbbra is részt vesz majd a Random életében, alakítja annak stratégiáját és nem kell lemondanunk sajátos hangvételű reggeli, piaci hírleveleiről sem.

Tudatosan készült a visszavonulásra és építette fel az új vezetést, amely tovább viszi a Random értékeit a „megőrizve – meghaladni” elv mentén. Vagyis a Random marad, ami volt - vezető online brókercég, ahol első az ügyfél.

A társaság új vezérigazgató helyettese – dr. Huzella Katalin több mint 4 éve a Random munkatársa, és ez idő alatt irányította a társaság compliance és jogi területeit. Új szerepkörében a fentieken túl a társaság operatív irányításáért lesz felelős.

Horváth Zsolt – aki átveszi a stafétabotot a vezérigazgatói poszton, közel 30 éves tőkepiaci, tőzsdei tapasztalattal rendelkezik – többek között dolgozott brókercég vezetőként, a KELER kockázatkezelését irányította és 5 évig volt a BÉT vezérigazgatója. 2017 decemberétől közel egy éven át a Random Felügyelő Bizottságának is tagja volt.

Fentiek alapján 2019. január 1-ét követően a Random Capital Zrt. Igazgatósága:

Horváth Zsolt

elnök, vezérigazgató

dr. Huzella Katalin

vezérigazgató-helyettes

Szántóné Vukics Ildikó

gazdasági igazgató

Petykó András Zoltán

igazgatósági tag