Befektető-védelmi Alap

A Random Capital Zrt. a Befektető-védelmi Alap tagja, így a társaságunknál elhelyezett megtakarításaira a Beva törvényben meghatározott - jelenleg személyenként 100000 Euró összeghatárig terjedő - garanciát nyújt.
Amennyiben további információkra kíváncsi a Befektető-védelmi Alappal kapcsolatban, úgy látogasson el a Beva weboldalára (www.bva.hu).

Kétfaktoros autentikáció

2017. szeptemberétől a Random Capital elektronikus rendszereibe történő belépés kötelező kétfaktoros autentikáción keresztül történik. Felhasználónevének és jelszavának megadását követően naponta egyszer egy biztonsági SMS jelszóval is meg kell erősítenie a belépését.
A szolgáltatás díjmentes, a biztonsági jelszó pedig az Ön által megadott, nyilvántartásunkban is szereplő telefonszámra érkezik meg.

MNB ÉSZLA

A Tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény (Tpt.) 142/A. §-ának megfelelően, a Random Capital Zrt. lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy az MNB honlapján (eszlaweb.mnb.hu) található értékpapír- és ügyfélszámla egyenleg lekérdező szolgáltatás használatával tájékozódjanak az értékpapírszámlájuk és ügyfélszámlájuk előző hónap utolsó napjára vonatkozó egyenlegéről, és azt összevethessék a  Társaságunk által részükre megküldött egyenlegközlők tartalmával.
 
Az MNB honlapján (eszlaweb.mnb.hu) található értékpapír- és ügyfélszámla egyenleg lekérdező szolgáltatás használatához a Random Capital Zrt. egy állandó belépési azonosítót és havonta egy új jelszót generál a számlatulajdonos részére az MNB által kidolgozott metódus szerint.

Az MNB értékpapírszámla egyenleg lekérdező rendszerrel kapcsolatos tájékoztató dokumentumokat az alábbiakban tekintheti meg: