Kanyarban a Paypal jelentése


2017.11.24.

A PayPal a mai tőzsdei zárás után fogja bemutatni a harmadik negyedéves jelentését. Ha a vállalat közelmúltbeli teljesítményét vesszük figyelembe, akkor ez is egy erős negyedév lehet a vállalat számára.


A PayPal a mai tőzsdei zárás után fogja bemutatni a harmadik negyedéves jelentését. Ha a vállalat közelmúltbeli teljesítményét vesszük figyelembe, akkor ez is egy erős negyedév lehet a vállalat számára. A vezetőség a harmadik negyedévben 18-20%-os bevétel növekedésre számít, amely összhangban van a tavalyi harmadik negyedéves 18%-os emelkedéssel.

Ami a kulcsfontosságú működési mutatókat illeti, a befektetők az aktív ügyfélszámlákra és a vevői számlákon végrehajtott tranzakciókra összpontosítanak. A PayPal 210 millió aktív ügyfélszámlát ért el a második negyedévben, és a vezetés azt várja, hogy a 2017-es évet 220 millió aktív számlával fogják zárni, ami 2016-hoz képest mintegy 10%-os növekedést jelent.

A második negyedévben az egy vevőre jutó tranzakciók elérték a 32,3-at. Ez az érték azt jelenti, hogy az ügyfelek átlagosan hányszor használták fel a PayPal számlájukat az azt megelőző 12 hónapos időszakban. Ez kulcsfontosságú a vállalat növekedése szempontjából, ezért fontos, hogy ez a szám fokozatosan növekedjen az idő múlásával.

A befektetőknek szemmel kell tartaniuk azt is, hogy hány kereskedő kínálja fizetési opcióként a PayPal metódusát. A PayPal-nak növekvő a bázisa, ami jelenleg 17 millió kereskedővel rendelkezik. Ezek a kereskedők is nagyon fontos szerepet játszanak a vállalat növekedése szempontjából.

A befektetők nem számíthatnak semmilyen meglepetésre, hiszen a PayPal egy igen stabilan növekvő és komoly stratégiával rendelkező cég. A főbb hitelkártyákkal, bankokkal és technológiai óriásokkal rendelkező partnerkapcsolatok lenyűgöző listája a PayPal-felhasználók számára több lehetőséget kínál a fizetési platform használatára, és ennek a tendenciának továbbra is új ügyfeleket kell megnyernie és a már meglévő ügyfeleket is több használatra kell bíztatnia.

 

A PayPal márka mindenütt elterjedt, és várhatóan meg fogja tartani lendületét a közeljövőben így egy igen bíztató jelentésre számíthatunk.

Kanyarban a Paypal jelentése

MEGOSZTÁS

Ha érdekesnek találtad cikkünket, oszd meg másokkal is, hogy ők se maradjanak le!

AJÁNLOTT CIKKEINK


Az amerikai kamatdöntésre figyel ma a világ

Az elmúlt hetek információi alapján szinte borítékolható a kamatemelés. De mi várható a piacokon? Ma 20:00-kor dönt a Fed a kamatokról!

2018.06.13.

Újra reménykedhetnek a hűséges Tesla befektetők

Az elmúlt hónapok negatív hírei után ismét pozitív információk láttak napvilágot a Tesla éves közgyűlésén...

2018.06.08.